top of page
Tree with green leaves growing from coin and natural green background blurred finance and

Stuur een berichtje of bel voor het maken van een afspraak. Ik werk flexibel, dus ook in de avonden en in het weekend als dat beter uitkomt. 

Intake coach sessie: Duur 60 minuten: € 75,-

Heb je behoefte aan iets totaal anders? Je leven helemaal op z’n kop buiten de gebaande paden? Tijd voor de grote transformatie in jouw leven? Dan inspireer ik je graag! Tijdens een een eerste kennismakingsgesprek geef jij aan wat je graag wil transformeren. Ik geef jou door wat ik voel in jouw proces en wat ik denk dat nodig is. Wat je zelf kan doen en wat we eventueel samen kunnen doen door middel van coaching, lichaamswerk, Cacao Bliss ceremonie, Healing.

Cacao Bliss ceremonie: € 333,- (inclusief 1 coaching sessie, eten en de Cacao Bliss)

Heb jij behoefte aan een reis naar binnen met jezelf? Uit je hoofd en in je hart komen, klaar voor nieuwe inzichten, wijsheid en begeleiding over jouw pad? Dan is een Cacao Bliss wellicht iets voor jou. Neem contact op voor meer informatie.

Spreker: het tarief is afhankelijk van de grootte van de opdracht en mijn rol. 

Mijn uurtarief is €75,- (ex BTW voor bedrijven). Voor workshops, events en ceremonies is tarief in afstemming met de opdrachtgever.

  • Betaling achteraf via factuur of tikkie. Je bepaalt hierbij zelf of je eenmalig wilt komen of meerdere keren in eigen tempo.

  • Wil je echt verandering, dan is een voordeelpakket wellicht iets voor jou…… Dit mag je ook besluiten na een 1e sessie.

  • De consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar, ook niet de natuurgeneeskundige consulten.
    Hier heb ik bewust voor gekozen. Ik werk graag met mensen die de investering in zichzelf waard vinden.

bottom of page