top of page

Spreker

"Het zijn niet de omstandigheden die de kwaliteit van jouw leven bepalen, maar jouw reactie daarop"

Als spreker inspireer ik graag mensen door het delen van de inzichten die het leven mij gebracht heeft,

Ik hou van beweging in mijn leven, wat geresulteerd heeft in vele ervaringen en lessen die ik heb mogen leren. Vanuit verwondering vraag ik me altijd af “hoe zou ik hier als kind naar kijken en wat leert het mij”, ben ik van nature positief en creatief, waardoor ik er gemakkelijk doorheen kan bewegen. 

Door mijn gevoel voor humor en mijn eigen-wijze aanpak kan ik mensen eenvoudig in beweging krijgen en een zaal inspireren met een andere manier van denken.

Winter, raincoat and a girl playing in the rain outdoor alone, having fun during the cold

Van alle lessen deel ik graag de meest impactvolle les voor mij: Begin 2023 kwam ik er in Thailand achter dat ik opgelicht was. Ik had alles geïnvesteerd in Bitcoin, met als doel een retraitecentrum en doorstroom plek te bouwen voor jong volwassenen. Bitcoin stond er goed voor, maar helaas heb ik "geïnvesteerd" in de A.I.-variant die achteraf nep bleek te zijn...ik was alles kwijt...

Je kunt je ervan alles bij voorstellen wat er dan door je heen gaat.. Ongeloof, schaamte, verdriet, boosheid, angstaanvallen.. ik heb het allemaal gevoeld en doorvoeld. Daar zat ik dan, in Thailand...  

We zijn nu een jaar verder. Ik kan nu zeggen dat ik alleen maar dankbaar ben voor deze ervaring. Zonder deze ervaring stond ik nu niet waar ik nu sta. Had ik niet geleerd onvoorwaardelijk van mezelf te houden en dat ik enorm creatief ben. Ondanks de angstaanvallen heb ik er ook kunnen lachen. Hier sta ik, een jaar later... alles doorvoeld en sterker dan ooit. Ik voel me onverwoestbaar! 

bottom of page